- Liisa Lohenoja
Marraskuu...
Nyt kun sato on korjattu (melkein), voi keskittyä varastokirjanpitoon ja tietenkin asiakkaiden palvelemiseen.
Tällä viikolla rekoillaan tiistaina (Käpylä ja Haaga), kotikonnuilla (Nurmijärvi ja Lohja) sekä Länsi-Uudellamaalla (Karjaa ja Inkoo). Näiden välissä pakataan tuotteita noutoasiakkaille sekä Uudenmaan ruokaan (Foodhub) Herttoniemessä.
Punajuuria on tarjolla monenmoista mallia ja kokoa. Monet ajattelevat, miten työlästä niitä on säilöä, mutta vinkiksi, että punajuurista tulee maukasta lisuketta uunissa!
Kotivinkin numerossa 21 oli upea resepti: Juurespasteijat; nämä menevät kokeiluun viikolla. Ja tarveaineet löytyvät Lohenojan luomutilalta!